Рислінг Рейнський лімітована колекція
Ціна: 310.00 грн
Сортовий складРислінг 100%
ЕкспозиціяПосадки розташовані на схилі Каховського водосховища в межах Причорноморської западини Східно-Європейської рівнини за координатами 46 градусів 48 хвилин північної широти і 33 градуса 21 хвилину східної довготи.
КліматПомірно-континентальний. Сума активних температур повітря вище 10 градусів складає 33-34 градусів Цельсія, кількість опадів за період з такими температурами 200-220 мм, протягом року 330-380 мм. Середня тривалість вегетаційного періоду 225-230 днів. Тривалість морозного періоду 85-100 днів. Сума випарів з поверхні ґрунтів складає 320-380 мм.
ГрунтПокрив теруара представлений південними слабко гумусово-акумулятивними середньосуглинистими чорноземами.
ВиніфікаціяВиноград ручного збору сортують, відділяють від гребню, охолоджйть через теплообмінник до температури 10°С та направлють на настоювання на м’яззі протягом 10-12 годин, потім пресування. Після пресування сусло направляється у ємність для відстоювання при температурі 10-12°С протягом не менше 24 годин. Освітлене сусло знімається з осаду і зброджується за температури до 15°С у вертикальних термоізольованих ємностях на чистій культурі дріжджівнімецьких виробників спеціально для сорту винограду Рислінг. Зброджений та освітлений виноматеріал декантують з дріждового осаду і направляють на зберігання. Зберігання проводиться у підвальних приміщеннях за температури від 10 до 15°С у вертикальних ємностях з нержавіючої сталі, протягом не менше 3 місяців. Після чого виноматеріал декантують,оклеюють, оброблюють холодом, фільтрують і направляють на холодний стерильний розлив. Розлите у пляшки вино направляється на пляшкову витримку горизонтально у підвальних приміщеннях за температури від 10 до 15°С. Вино вироблене лімітованою серією. Відбірний виноград для цього вина збирався з ділянки в 2.3 га, розташованої на схилах Дніпра.
Дегустаційні заміткиКолір: ніжно-солом’яний з легким зеленкуватим відтінком
Букет: аромат цитрусових та тропічних фруктів, з квітковими нотками і характерним бензольним відтінком
Смак: вино свіже, округле, має чудову вертикальну структуру. Післясмак тривалий, багатий та соковитийГастрономічне поєднанняРекомендовано: до білого м’яса, птиці, рибних страв, витриманих сирів, салатів типу Цезар, Олів’є.
Нет в наличии
Відгуки
Ще немає відгуків.