Мерло Резерв
Ціна: 186.00 грн
Сортовий складМерло
ЕкспозиціяПосадки розташовані на схилі Каховського водосховища в Придніпров’ї за координатами 46 градусів 48 хвилин північної широти і 33 градуса 21 хвилину східної довготи.
КліматПомірно-континентальний. Сума активних температур повітря вище 10 градусів складає 3300-3400 градусів Цельсія, кількість опадів за період з такими температурами 200-220 мм, протягом року 330-380 мм. Середня тривалість вегетаційного періоду 225-230 днів. Тривалість морозного періоду 85-100 днів. Сума випарів з поверхні ґрунтів складає 320-380 мм.
ГрунтПокрив теруара представлений південними слабко гумусово-акумулятивними середньосуглинистими чорноземами.
ВиніфікаціяВиноград ручного збору сортують та переробляють на лініях італійської фірми Della Toffola з відділенням гребнів. М’язга направляється на бродіння на чистій культурі дріжджів провідних виробників Європи спеціально для сорту винограду Каберне Совіньйон у вертикальні термоізольовані вініфікатори зі зрошенням поверхні “шапки” не менше 4 разів на добу, при температурі не вище 32°С. При залишкововому цукрі 10-20 г/дм3 м’язга направляється на пресування, а після того на доброджування із внесенням чистих культур бактерій для проведення контрольованого яблучно-молочного бродіння. Зброджений та освітлений виноматеріал декантують з дріждового осаду і направляють на витримку. 60% виноматериалів витримується в нових французьких бочках, 40% в барріках, терміном не менше 8 місяців в історичних галереях підвалів виноробні. Після витримки виноматеріал декантують, оклеюють, оброблюють холодом, фільтрують і направляють на холодний стерильний розлив.
Дегустаційні заміткиКолір: глибокий рубіновий
Букет: елегантний і виразний, наповнений тонами стиглої вишні, сливи, шоколаду та пряними нотами.
Смак: насичений, свіжий, з шовковистою танінною текстурою та приємними фруктово-ягідними нотками.Гастрономічне поєднанняВино добре поєднується з овочами гриль та перепелами.
Відгуки
Ще немає відгуків.