CHATEAU TRUBETSKOI Reserve 2018
Ціна: 297.00 грн
Сортовий складПерший Український «Бордоський бленд» Cabernet Sauvignon 30%, Merlot 30%, Cabernet Franc 30%, Petit Verdot 10%
ЕкспозиціяПосадки розташовані на схилі Каховського водосховища в межах Причорноморської западини Східно-Європейської рівнини за координатами 46 градусів 48 хвилин північної широти і 33 градуса 21 хвилину східної довготи.
КліматПомірно-континентальний. Сума активних температур повітря вище 10 градусів складає 3300-3400 градусів Цельсія, кількість опадів за період з такими температурами 200-220 мм, протягом року 330-380 мм. Середня тривалість вегетаційного періоду 225-230 днів. Тривалість морозного періоду 85-100 днів. Сума випарів з поверхні ґрунтів складає 320-380 мм.
ГрунтПокрив теруара представлений південними слабко гумусово-акумулятивними середньосуглинистими чорноземами.
ВиніфікаціяВиноград зібрано та сортовано вручну. Холодний настій на м’яззі до 6 годин. Мінімальне пресування до 60 дал з тони винограду. Витримка в баріках 12-24 місяців. Працювати над створенням бленду почали ще з 2017 року, коли з виноград сорту Пті Вердо ( посадки 2011 року) отримали неперевершене вино, що було закладено на довгострокову витримку у барік ( 24 місяців), при чому з витримкою вино ставало тільки краще. За 2018-2019 роки нам вдалось отримати вина з сортів Каберне Совіньйон та Мерло найкращої якості, через затяжну теплу осінь, всі параметри були ідеальними для того. Залишалось підібрати тільки необхідний врожай Каберне Фран, таким видався 2018 рік, також з довготривалою витримкою у барріках.
Дегустаційні заміткиКолір: рубіновий з гранатовим відтінком.
Букет: насичений, з тонами червоних і чорних ягід, сливи та витримки.
Смак: повний, гармонійний, з приємними танінами.Гастрономічне поєднанняРекомендовано вживати при температурі +18-20°С. Ідеально поєднується з ситними м’ясними стравами та зрілими сирами.
Нет в наличии
Відгуки
Ще немає відгуків.