Cabernet Sauvignon Reserve
Ціна: 180.00 грн
Сортовий складКаберне Совіньйон.
ЕкспозиціяПосадки розташовані на схилі Каховського водосховища в Придніпров’ї за координатами 46 градусів 48 хвилин північної широти і 33 градуса 21 хвилину східної довготи.
КліматПомірно-континентальний. Сума активних температур повітря вище 10 градусів складає 3300-3400 градусів Цельсія, кількість опадів за період з такими температурами 200-220 мм, протягом року 330-380 мм. Середня тривалість вегетаційного періоду 225-230 днів. Тривалість морозного періоду 85-100 днів. Сума випарів з поверхні ґрунтів складає 320-380 мм.
ГрунтПокрив теруара представлений південними слабко гумусово-акумулятивними середньосуглинистими чорноземами.
ВиніфікаціяВиноград ручного збору сортують та переробляють на лініях італійської фірми Della Toffola з відділенням гребнів. М’язга направляється на бродіння на чистій культурі дріжджів провідних виробників Європи спеціально для сорту винограду Каберне Совіньйон у вертикальні термоізольовані вініфікатори зі зрошенням поверхні “шапки” не менше 4 разів на добу, при температурі не вище 32°С. При залишкововому цукрі 10-20 г/дм3 м’язга направляється на пресування, а після чого на доброджування із внесенням чистих культур бактерій для проведення контрольованого яблучно-молочного бродіння. Зброджений та освітлений виноматеріал декантують з дріждового осаду і направляють на витримку. Витримка проводиться в історичних галереях підвалив за температури від 10 до 15°С у французьких бариках терміном не менше 12 місяців. Після витримки виноматеріал декантують, оклеюють, оброблюють холодом, фільтрують і направляють на холодний стерильний розлив.
Дегустаційні заміткиКолір: рубіновий з гранатовим відтінком
Букет: розвинений з ароматами чорниці, смородини, нотки тютюнового листа, чорного перцю та ванілі.
Смак: яскравий, гармонічний, насичений, з м’якими танінами та довгим післясмакомГастрономічне поєднанняВино добре поєднується з різноманітними стравами з червоного м’яса, баклажанів та грибів.
Відгуки
Ще немає відгуків.