Екскурсії

“ЕКСКУРСІЯ ЗАНУРЮЄ ГОСТЕЙ В ДИВОВИЖНИЙ СВІТ ВИНОРОБСТВА.”

Екскурсія виноробнею (1-2 дні)

    Екскурсія «Виноробним господарством князя П.М. Трубецького» занурює гостей в дивовижний світ виноробства. Тут ви нарешті можете дізнатися, як виробляється вино, і доторкнутися до магії цього воістину чарівного процесу. Екскурсія почнеться там, де, власне, і зароджується вино – на винограднику! Наші досвідчені енологи розкажуть вам все про виноградну лозу, ґрунт та клімат, дадуть вам розгорнуте розуміння того, що таке теруар, і з чого він сформований, а також поділяться знаннями про сортовий склад виноградників. Тут на свіжому повітрі ви прогуляєтеся виноградними плантаціями, насолодитеся чудовою панорамою на Дніпро і побачите як народжується виноград. З виноградників ви переміститеся на виноробню і дізнаєтеся, що процес виробництва вина розподіляється на первинне та вторинне виноробство. Дізнаєтесь все про те, як дбайливо перероблюється виноматеріал, як він витримується та завдяки чому перетворюється в елегантне вино. Екскурсія «Виноробним господарством князя П.М. Трубецького» дозволяє на власні очі побачити весь процес виробництва, ознайомитися з новітніми досягненнями виноробства і побачити сучасне обладнання від провідних європейських виробників. Екскурсовод проведе вас у історичні погреби і розкаже історію «Виноробного господарства князя П.М. Трубецького», покаже всі цінні колекції та проведе дегустацію.

Групові екскурсії від 6 до 50 осіб:

  1. Екскурсія «СТАНДАРТ» без дегустації *, тривалість 1 годину – вартість 100 гривень з людини.
  2. Екскурсія «СТАНДАРТ» з дегустацією, тривалість 2 години, дегустаційна лінійка 6 зразків вин (молоді, витримані вина), дегустаційна закуска крекер / грісіні – вартість 200 гривень з людини.
  3. Екскурсія «КЛАСІК» з дегустацією, тривалість 2,5 години, дегустаційна лінійка 12 зразків вин (молоді, витримані, марочні вина), дегустаційна закуска крекер / грісіні – вартість 300 гривень з людини.
  4. Екскурсія «ПРЕМІУМ» з дегустацією вин і локальних продуктів (асорті фермерських сирів, горіхи, мед, свіжоспечений хліб, сезонно в’ялені томати та перець), тривалість 2 години, дегустаційна лінійка 7 зразків вин преміум колекції (марочні і вина лімітованої колекції) – вартість 400 гривень з людини.

* Для груп школярів і студентів – знижка 50%.

 

Індивідуальні екскурсії від 1 до 5 чоловік, окремо вказані ціни для гостей готелю:

 

  1. Екскурсія «VIP-СТАНДАРТ» без дегустації, тривалість 1 годину – вартість 200 гривень з людини, для гостей готелю – 150 грн з людини.
  2. Екскурсія «VIP-СТАНДАРТ» з дегустацією, тривалість 2 години, дегустаційна лінійка 6 зразків вин (ординарні, витримані вина), дегустаційна закуска крекер / грісіні – вартість 350 гривень з людини, для гостей готелю – 300 грн з людини.
  3. Екскурсія «VIP-КЛАСІК» з дегустацією, тривалість 2,5 години, дегустаційна лінійка 12 зразків вин (ординарні, витримані, марочні вина), дегустаційна закуска крекер / грісіні – вартість 450 грн з людини, для гостей готелю – 400 грн з людини.
  4. Екскурсія «VIP-ПРЕМІУМ» з дегустацією вин і локальних продуктів (асорті фермерських сирів, горіхи, мед, свіжоспечений хліб, сезонно в’ялені томати та перець), тривалість 2 години, дегустаційна лінійка 7 зразків вин преміум колекції (марочні і вина лімітованої колекції ) – вартість 500 грн з людини, для гостей готелю – 450 грн з людини.

Екскурсія на збір урожаю (2-3 дні)

    Якщо ви відвідаєте «Виноробне господарство князя П.М. Трубецького» восени, в сезон збору і переробки врожаю, вам пощастить побачити весь процес виробництва вина в дії та вдихнути насичені виноградні аромати. За попереднім записом можна навіть взяти участь в зборі врожаю винограду і відчути себе справжнім виноробом!

Історична екскурсія (1-2 дні)

    Любителі архітектури та старовинних замків знайдуть для себе заняття на увесь день! Старовинна архітектура виноробні, хитромудрі підвали, старовинний зал та вид, який відкривається на Дніпро, нікого не залишають байдужими. Руїни замку оповиті безліччю легенд, про які вам обов’язково розкаже екскурсовод. Керівництво «Виноробного господарства князя П.М. Трубецького» мріє відновити старовинний замок до його первісного вигляду. Хто знає, можливо, через декілька років тут знову будуть проходити звані вечері та бали, а також міжнародні прийоми та дегустації.

Етно-тур (2 дні)

    Коли ви обійдете все виноробне господарство, вирушайте до найближчого села – Зміївка. Це старовинне шведське село, в якому досі живуть вихідці із Швеції, які зберегли всі традиції своєї країни. Тут говорять старошведською і готують страви національної кухні. Декілька років тому тут побував сам Король Швеції! «Виноробне господарство князя П.М. Трубецького» організовує етно-тури в Зміївку.

Тур Виноробня+заповідник «Асканія-Нова» (2-3 дні)

    Херсонський край багатий на етнічні, природні, кулінарні диковинки. В 60 км від «Виноробного господарства князя П.М. Трубецького» розташований знаменитий на всю Україну заповідник «Асканія-Нова». Тут мешкають рідкісні види тварин, які представлені в єдиному екземплярі і занесені в Червону Книгу! Заповідником можна прогулятися пішки, або прокататися на автобусі, і навіть здійснити кінну прогулянку. Для маленьких гостей це буде найяскравішим враженням і найкращим подарунком!

Екскурсія на яхті або човні по Дніпру

    Закоханим парам та сім’ям з дітьми сподобається екскурсія Дніпром на човнах таяхтах. Тільки уявіть себе на борту яхти з келихом вашого улюбленого вина від «Виноробного господарства князя П.М. Трубецького», споглядаючи багряний захід! Прекрасне місце для фотосесій, а також для того, щоб втекти від метушні і зануритися у філософські роздуми та мрії, які неодмінно справдяться!

Еногастрономічний тур (2 дні)

    Справжня подорож в рай гурмана! Окрім класичної програми екскурсії виноробнею з відвідуванням винних погребів 19 сторіччя та виноградників, вас запросять на особливу еногастрономічну дегустацію, де кожному вину «Виноробного господарства князя П.М. Трубецького» буде акомпанувати спеціалітет місцевої кухні. Цікавинкою програми стане поїздка на устричну ферму в Голопристанському районі Херсонської області і дегустація свіжовиловлених чорноморських устриць з рислінгом Трубецького.

    Бронювання готелю, дегустації, екскурсії, спеціальні заходи, корпоративне обслуговування:
Тел.: +38 (050) 359 49 88 Адміністратор готелю Лук’янчук Наталія
Тел.: +38 (050) 878 47 38 Керуючий відділом туризму Коваленко Тетяна Миколаївна

0