Дегустація

“БІЛІ ПОЧИНАЮТЬ, І ВИГРАЮТЬ!”

    Вино – це продукт, який краще один раз спробувати. Саме тут, в будівлі історичного шато, кожен гість виноробні може побувати на дегустації вин. В дегустаційному залі можна не лише продегустувати всю лінійку вин, але і навчитися підбирати до вин правильні келихи, а також дізнатися про тонкощі еногастрономії і розібратися, як обирати вино до тієї чи іншої страви. Білі починають, і виграють! Почніть дегустацію з рислінгу із молодої колекції «Виноробного господарства князя П.М. Трубецького». Це вино має легкий аромат персика і лічі, хорошу кислотність та медовий післясмак. Воно ідеально пасує до слабо соленої риби, яку місцеві рибаки виловили лише учора, і одразу засолили, щоб сьогодні подати її гостям шато. Або до свіжих чорноморських устриць Скіфії, доставлених з устричної ферми усього півгодини тому. Любителі червоних вин неодмінно оберуть піно нуар з властивим яскравим ароматом чорних та червоних ягід. У смаку цього вина ви відчуєте соковиті фруктові нотки. Це вино ідеальне до качки або дичини.

    Херсонський край багатий на гастрономічні делікатеси. Куштували херсонськукухню? Саме час вирушити на дегустацію до «Виноробного господарства князя П.М. Трубецького»! Тут на дегустації у вас з’явиться унікальна можливість скуштувати всі місцеві спеціалітети – домашні сири бринзу та сулугуні у поєднанні з пряними в’яленими помідорами та соковитими, м’ясистими сливами. А чого варті хрусткі брускетти з томатами та козячим сиром!

degustacii-vina-trubeckogo-02
degustacii-vina-trubeckogo-04
degustacii-vina-trubeckogo-03

    Спробуйте витримане вино каберне совіньйон в поєднанні з хамоном місцевого приготування, смак якого відтіняє херсонська диня. Витримане каберне з потужними нотами чорної смородини, вишні, сливи та чорного перцю підкреслить смак м’ясного делікатесу і нікого не залишить байдужим. Любителі білих вин, певно, оцінять найсвіжіші рибні страви, приготовані спеціально для вас із ранкового улову місцевих риболовів. Скуштуйте їх з аліготе або совіньйон і ви ніколи не захочете покидати шато! Справжнім гурманам сподобаються місцеві гастрономічні частування, адже без перебільшення, у «Виноробному господарстві князя П.М. Трубецького» зароджується нова херсонська кухня!

    Багатство локальної кухні, яка сповідує принцип приготування страв із інгредієнтів, вирощених поблизу, розкриється перед вами у всій красі. Вина, сири, риба – все місцеве, херсонське, екологічно чисте і неймовірно смачне!

Вартість дегустаційних турів

Стандартна дегустація **, тривалість 1 година, дегустаційна лінійка з 6 зразків вин (ординарні, витримані вина), дегустаційна закуска крекер / грісіні – вартість 200 грн. з людини.

  1. Класична дегустація **, тривалість 1,5 години, дегустаційна лінійка з 12 зразків вин (ординарні, витримані, марочні вина), дегустаційна закуска крекер / грісіні – вартість 300 грн з людини
  2. Преміум дегустація *** вин і локальних продуктів (асорті фермерських сирів, горіхи, мед, свіжоспечений хліб, сезонно в’ялені томати та перець), тривалість 1 годину, дегустаційна лінійка з 7 зразків вин преміум колекції (марочні і вина лімітованої колекції) – вартість 400 грн з людини.

** мінімальна група для даної дегустації – 5 осіб.

*** мінімальна група для даної дегустації – 2 людини.

    Бронювання готелю, дегустації, екскурсії, спеціальні заходи, корпоративне обслуговування:
Тел.: +38 (050) 359 49 88 Адміністратор готелю Лук’янчук Наталія
Тел.: +38 (050) 878 47 38 Керуючий відділом туризму Коваленко Тетяна Миколаївна

0