Теруар

“Виноробне господарство князя П.М. Трубецького” для виробництва вина використовує виключно власний виноград. Виноградники Трубецького розташувалися на території в 200 га на схилах Дніпра в Херсонській області. Основний сортовий склад виноградників: Каберне Совіньйон, Мерло, Піно Нуар, Шардоне, Рислінг, Совіньйон Блан, Аліготе. Всі саджанці привезені з Італії та Франції. Саме якісний виноград надає вину його тонкі та вишукані якості, які проявляються в смаку та ароматі.

ВИНОГРАДНИКИ

Хороше вино починається з виноградника. Відомий винний критик Оз Кларк, відкриваючи книгу «Винний атлас», написав: «Стають все більш очевидними вічні істини: що робить вино хорошим, що відрізняє його від інших. Кожен добросовісний винороб в будь-якій країні знає, що в кінці-кінців верхня межа якості вина залежить від одного фактору – якості винограду». Тому саме виноградники, їх розташування, підхід виноробів до догляду за багаторічними насадженнями, визначають якість вина, яким буде насолоджуватися людина через багато років.

ВИРОБНИЦТВО ВИНА

Процес виробництва якісного вина схожий на створення витвору мистецтва.Важливий кожен нюанс, штрих, і, звичайно, вихідний матеріал, який використовує майстер. «Виноробне господарство князя П.М. Трубецького» прагне до досконалості на кожному етапі виробництва якісного українського вина.

0